top of page

Από Radical Communications και Α3® Resizing Ideas η νέα καμπάνια του Cortese Caffe σε Social Media


To δημιουργικό για τη νέα καμπάνια του Cortese Caffe ανέλαβε και υλοποίησε η Radical Communications σε συνεργασία με την A3® Resizing Ideas.


O Cortese Caffe με τις ανανεωμένες συσκευασίες του έχει έναν αέρα δύναμης και υπεροχής, είναι οικολογικά πιο ευσυνείδητος και παραγωγικά πιο τολμηρός, τιμώντας τη φύση και μεταφέροντας σε κάθε κόκκο του τις αξίες της καταγωγής του, τις ιστορίες των ανθρώπων πίσω από την παραγωγή του, τις παραδόσεις τους, τον πολιτισμό τους, τις ιδιαιτερότητες και τα μυστικά τους.


Σε αυτά τα στοιχεία βασίστηκε η στρατηγική και τα μηνύματα της νέας καμπάνιας, προ(σ)καλώντας καταναλωτές και επαγγελματίες, να τολμήσουν κι εκείνοι να διαφοροποιηθούν και να ακολουθήσουν τα αυθεντικά ένστικτά τους.


Έτσι, με κεντρικό μήνυμα «Θέλει τόλμη» και μια σειρά από ανατρεπτικά και έξυπνα μηνύματα όπως τα «Θέλει τόλμη να μην είσαι απλά διαφορετικός αλλά να είσαι ο εαυτός σου» και «Θέλει τόλμη να αναζητήσεις τους καλύτερους κόκκους καφέ του πλανήτη και να τους χρησιμοποιήσεις» η καμπάνια εξελίσσεται στα Social Media.


Παράλληλα, Radical Communications και Α3® Resizing Ideas επιμελήθηκαν την παρουσίαση και το mood video που δημιουργήθηκε για τo αντίστοιχο press event που οργάνωσε το brand.









29 views

Recent Posts

See All

Platinum & Gold στα Event Awards 2023

Με δύο βραβεία διακρίθηκε η Radical Communications στα Event Awards 2023. Συγκεκριμένα η εταιρία απέσπασε το PLATINUM Βραβείο στην κατηγορία  Sponsorships για τη διεξαγωγή του Παγκόσμιου Διαγωνισμού e

Silver βραβείο στα Event Awards 2023

SILVER βραβείο στην κατηγορία Κατασκευή Περιπτέρων / Ειδικές Κατασκευές /  Stage Design / Booth Design  ( 50.000€ έως 150.000€) για τα Camel LEGEND Physical & Phygital Summer Games. Η Radical Communic

2024 Creative Moments

🎉 Hey there! We've been cooking up extraordinary things in 2024, and we're thrilled to pull back the curtain for you. Step into 2024 with us on our YouTube channel, where we've compiled a couple of o

bottom of page