top of page

Stoli Eco Bar @ Taste of Athens

Updated: Jul 25, 2022


Την εμπειρία του πρώτου «πράσινου» bar στην Ελλάδα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι πάνω από 12.000 επισκέπτες του Taste of Athens .



Το μοναδικό στην Ελλάδα , Eco Bar, με την υπογραφή της Stoli Vodka είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά οι 12.000 επισκέπτες του Taste Of Athens 2022 .


Το Stoli Eco Bar αποτελεί την επιτομή του green thinking και η παρουσία του στο Taste Of Athens αποτελεί την συνέχεια μιας σειράς δράσεων, που προσδοκούν στη μύηση του ευρύτερου καταναλωτικού κοινού στη «πράσινη» φιλοσοφία.


Οι επισκέπτες του γαστρονομικού φεστιβάλ είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν γευστικά καλοκαιρινά, Sustainables cocktails τα οποία βασίζονται στη zero-waste φιλοσοφία της Stoli που αποσκοπεί στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος . Τα sustainables συστατικά των cocktails , η μέθοδος παρασκευής τους καθώς και ο περιορισμός των απορριμμάτων κέντρισαν το ενδιαφέρον των επισκεπτών .


Στον καταπράσινο κήπο του Stoli Eco Bar , οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά την μοναδική συσκευή στη χώρα μας ,η οποία μετατρέπει τις γυάλινες φιάλες σε άμμο , μειώνοντας αισθητά τον όγκο που καταλαμβάνουν. Στα πλαίσια του Taste Of Athens ανακυκλώθηκαν με τη συγκεκριμένη μέθοδο ,περισσότερες από 150 γυάλινες φιάλες οι οποίες θα χρησιμοποιηθούν άμεσα για τη κατασκευή διακοσμητικών αντικειμένων .


Αξίζει να σημειωθεί πως το Stoli Eco bar το οποίο εμπνεύστηκε και δημιούργησε η Radical Communications A.E , είναι σχεδιασμένο να λειτουργεί αποκλειστικά με ηλιακή ενέργεια και τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή του είναι ανακυκλωμένα και ανακυκλώσιμα, σε ποσοστό πάνω από το 70%, με το μεγαλύτερο μέρος τού να είναι κατασκευασμένο από υπολείμματα πεπιεσμένου ξύλου.


Η Stoli Vodka, πρωτοπόρος σε θέματα sustainability, έχει αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή το κίνημα που απαιτεί ένα αειφόρο μέλλον για τον πλανήτη.


Δείτε σχετικό video:








40 views

Recent Posts

See All

Platinum & Gold στα Event Awards 2023

Με δύο βραβεία διακρίθηκε η Radical Communications στα Event Awards 2023. Συγκεκριμένα η εταιρία απέσπασε το PLATINUM Βραβείο στην κατηγορία  Sponsorships για τη διεξαγωγή του Παγκόσμιου Διαγωνισμού e

Silver βραβείο στα Event Awards 2023

SILVER βραβείο στην κατηγορία Κατασκευή Περιπτέρων / Ειδικές Κατασκευές /  Stage Design / Booth Design  ( 50.000€ έως 150.000€) για τα Camel LEGEND Physical & Phygital Summer Games. Η Radical Communic

2024 Creative Moments

🎉 Hey there! We've been cooking up extraordinary things in 2024, and we're thrilled to pull back the curtain for you. Step into 2024 with us on our YouTube channel, where we've compiled a couple of o

bottom of page