Ανανέωση Συνεργασίας Radical Communications S.A. & JTI


H Radical Communications S.A. ανανέωσε για άλλη μια χρονιά τη συνεργασία της με την Japan Tobacco International, με αντικείμενο τα προγράμματα επικοινωνίας με τους ενήλικους καταναλωτές των γνωστών εμπορικών της σημάτων.

Η Japan Tobacco International αποτελεί τη 2η μεγαλύτερη εταιρεία καπνικών προϊόντων και τη μοναδική διεθνή εταιρεία παραγωγής συμβατικών προϊόντων καπνού στην Ελλάδα. Έχει αναγνωριστεί για 2η συνεχή χρονιά #1 Κορυφαίος Εργοδότης στην Ελλάδα από το Top Employers Institute , το οποίο συγκαταλέγει τη JTI σταθερά για 10η χρονιά στους Κορυφαίους Εργοδότες της χώρας.

Η Radical Communications S.A. είναι υπεύθυνη για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση πρωτοποριακών και καινοτόμων δράσεων που στοχεύουν στη διατήρηση της αναγνωρισιμότητας και τη βελτιστοποίηση της εικόνας γνωστών και επιτυχημένων εμπορικών σημάτων στην Ελληνική αγορά.

13 views

Recent Posts

See All

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε ότι η Bureau Veritas, παγκόσμιος ηγέτης στους ελέγχους, τις επιθεωρήσεις και τις πιστοποιήσεις, αξιολόγησε τον σχεδιασμό και την εφαρμογή του συστήματος διαχείρισης της πο