top of page

Διάκριση για το Stoli ECO Bar στα “Green Awards 2022”


Με δύο βραβεία διακρίθηκε η Radical Communications S.A στα Green Awards 2022. Συγκεκριμένα, η Radical απέσπασε το ασημένιο Βραβείο στην κατηγορία Best Green Construction και το Χάλκινο βραβείο στη κατηγορία Best Green Outdoor Material για τον σχεδιασμό και την κατασκευή του πρώτου Stoli Eco Bar στην Ελλάδα.


Στην εποχή μας ο όρος “sustainability”δεν μπορεί πια να είναι απλώς μία ακόμη catchy λέξη, αλλά οφείλει να γίνει μία παγκόσμια πρακτική για το καλό του πλανήτη. Η Stoli Vodka,με το sustainability βαθιά ριζωμένο στο DNA της, παρουσίασε το πρώτο Eco Bar στην Ελλάδα. Το πρώτο στο είδος του Stoli Vodka Eco Bar, έρχεται να μας μυήσει σε μία νέα ολιστική φιλοσοφία, κατά την οποία μπορούμε να συνεχίσουμε να κάνουμε τα πράγματα που αγαπάμε και να διασκεδάζουμε απολαμβάνοντας το ποτό μας, χωρίς όμως να επιβαρύνουμε το περιβάλλον και μειώνοντας το οικολογικό μας αποτύπωμα. Το πρώτο Stoli Eco Bar αποτελεί την επιτομή του green thinking και η παρουσίασή του είναι μόνο η αρχή μίας σειράς δράσεων, που στην πορεία θα επιτρέψουν τη μύηση και του ευρύτερου καταναλωτικού κοινού στη νέα αυτή «πράσινη» φιλοσοφία.


Για ακόμα μια φορά επιβραβεύεται η Στρατηγική συνεργασία της Radical και της Β.Σ Καρούλιας η οποία μετρά περισσότερα από 15 έτη».


Διάκριση για το Stoli #ECO Bar στα “Green Awards 2022”

Με δύο βραβεία διακρίθηκε η Radical Communications S.A στα Green Awards 2022. Συγκεκριμένα, η Radical απέσπασε το ασημένιο Βραβείο στην κατηγορία Best Green Construction και το Χάλκινο βραβείο στη κατηγορία Best Green Outdoor Material για τον σχεδιασμό και την κατασκευή του πρώτου Stoli Eco Bar στην Ελλάδα.

Στην εποχή μας ο όρος #sustainability δεν μπορεί πια να είναι απλώς μία ακόμη catchy λέξη, αλλά οφείλει να γίνει μία παγκόσμια πρακτική για το καλό του πλανήτη. Η Stoli Vodka, με το sustainability βαθιά ριζωμένο στο DNA της, παρουσίασε το πρώτο Eco Bar στην Ελλάδα. Το πρώτο στο είδος του Stoli Vodka Eco Bar, έρχεται να μας μυήσει σε μία νέα ολιστική φιλοσοφία, κατά την οποία μπορούμε να συνεχίσουμε να κάνουμε τα πράγματα που αγαπάμε και να διασκεδάζουμε απολαμβάνοντας το ποτό μας, χωρίς όμως να επιβαρύνουμε το περιβάλλον και μειώνοντας το οικολογικό μας αποτύπωμα. Το πρώτο Stoli Eco Bar αποτελεί την επιτομή του green thinking και η παρουσίασή του είναι μόνο η αρχή μίας σειράς δράσεων, που στην πορεία θα επιτρέψουν τη μύηση και του ευρύτερου καταναλωτικού κοινού στη νέα αυτή «πράσινη» φιλοσοφία.

Για ακόμα μια φορά επιβραβεύεται η Στρατηγική συνεργασία της Radical και της Β.Σ Καρούλιας η οποία μετρά περισσότερα από 15 έτη.


38 views

Recent Posts

See All

Platinum & Gold στα Event Awards 2023

Με δύο βραβεία διακρίθηκε η Radical Communications στα Event Awards 2023. Συγκεκριμένα η εταιρία απέσπασε το PLATINUM Βραβείο στην κατηγορία  Sponsorships για τη διεξαγωγή του Παγκόσμιου Διαγωνισμού e

Silver βραβείο στα Event Awards 2023

SILVER βραβείο στην κατηγορία Κατασκευή Περιπτέρων / Ειδικές Κατασκευές /  Stage Design / Booth Design  ( 50.000€ έως 150.000€) για τα Camel LEGEND Physical & Phygital Summer Games. Η Radical Communic

2024 Creative Moments

🎉 Hey there! We've been cooking up extraordinary things in 2024, and we're thrilled to pull back the curtain for you. Step into 2024 with us on our YouTube channel, where we've compiled a couple of o

bottom of page