Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τον θεσμό”

Updated: Apr 20


Στο πλαίσιο υποστήριξης της διοργάνωσης Green Awards , ο Ιωάννης Τουλουπάκης, Head Director της Radical Communications ΑΕ, δήλωσε:


«H Radical Communications στηρίζει έμπρακτα τα Green Αwards, έναν νεοσύστατο θεσμό της Boussias που αποσκοπεί στην επιβράβευση πρακτικών, προϊόντων και εταιρειών που κάνουν πράξη το green lifestyle και την “πράσινη” οικονομία. Η πρωτοβουλία αυτή της Boussias αποτελεί το εφαλτήριο για μελλοντικές “πράσινες” ενέργειες και επιχειρηματικές δράσεις που συμβάλουν δυναμικά στο χτίσιμο μιας βιώσιμης κοινωνίας. Η κλιματική αλλαγή είναι εδώ και ο πλανήτης βάλλεται από τη μαζικότητα του διοξειδίου του άνθρακα.


Θεωρούμε ότι ενέργειες σαν αυτήν είναι ικανές να ευαισθητοποιήσουν το κοινό και να συμβάλλουν στη μακροβιότητα του πλανήτη. Η κριτική επιτροπή, απαρτιζόμενη από διακεκριμένους πανεπιστημιακούς και θεσμικούς παράγοντες από τον χώρο της Οικολογίας και της Βιωσιμότητας του Περιβάλλοντος, αναδεικνύει την ανάγκη όλων για σύμπραξη, με απώτερο σκοπό την αναγκαιότητα επιχειρηματικών πρωτοβουλιών με βάση την οικολογική συνείδηση που θα οδηγήσουν στην αντιμετώπιση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων.


Η Radical Communications θα συνεχίσει να στηρίζει τον θεσμό των Green Awards και των λύσεων και προτάσεων σχετικά με το green lifestyle και την green economy που επιβραβεύονται μέσω αυτών, συνδράμοντας σε κάθε προσπάθεια για τη μετάβαση στη βιωσιμότητα».23 views

Recent Posts

See All

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε ότι η Bureau Veritas, παγκόσμιος ηγέτης στους ελέγχους, τις επιθεωρήσεις και τις πιστοποιήσεις, αξιολόγησε τον σχεδιασμό και την εφαρμογή του συστήματος διαχείρισης της πο