Νέα καμπάνια από την Radical Communications για την Taxiplon στοχεύει να «σπάσει» τα στερεότυπα

Updated: May 9


Στον «αέρα» βρίσκεται η νέα καμπάνια της Taxiplon για «Το Κίνημα της Κίτρινης Αγάπης».

Την επικοινωνία και καμπάνια υλοποίησε η Radical Communications η οποία έχει αναλάβει επίσημα το brand από το 2020. Η νέα καμπάνια έρχεται να βελτιώσει την εικόνα του κλάδου και να «σπάσει» τα στερεότυπα για τους επαγγελματίες του.


Η Taxiplon με αφοσίωση και επιμονή, προσπαθεί να είναι δίπλα στους ανθρώπους που την επιλέγουν για την μετακίνηση τους, αλλά και στους οδηγούς της, σεβόμενη το δύσκολο έργο τους. Σκοπός της Taxiplon είναι να προσφέρει ποιοτική μετακίνηση, με ασφάλεια και επαγγελματισμό, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο μέσω καινοτόμων τεχνολογικών λύσεων. Η καμπάνια βασίστηκε στο στερεότυπο ότι οι οδηγοί ταξί είναι οι πιο παρεξηγημένοι και υποτιμημένοι επαγγελματίες στην κοινωνία μας. Στόχος του τηλεοπτικού σποτ είναι να αποκαταστήσει κάθε αδικία, στερεότυπο και προκατάληψη για τους χιλιάδες επαγγελματίες οδηγούς που κυκλοφορούν στην πόλη.


Η Radical Communications έχει δημιουργήσει το site της Taxiplon ενώ παράλληλα έχει αναλάβει τη δημιουργία και τη διαχείριση των social media της εταιρείας σε συνεργασία με την Prodigi. Το διαφημιστικό σποτ επιμελήθηκε η Feel Me Films.


Απολαύστε το νέο τηλεοπτικό spot της Taxiplon:20 views

Recent Posts

See All

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε ότι η Bureau Veritas, παγκόσμιος ηγέτης στους ελέγχους, τις επιθεωρήσεις και τις πιστοποιήσεις, αξιολόγησε τον σχεδιασμό και την εφαρμογή του συστήματος διαχείρισης της πο